Internet vapaamman elämän mahdollistajana

Erilaiset internetratkaisut auttavat tekemään elämästä entistä vapaampaa ja monipuolisempaa. Ne voivat auttaa sinua esimerkiksi työskentelemään ajasta ja paikasta riippumatta, minkä ansiosta voit elää juuri siellä missä haluat tai vaikkapa matkustella maailman ympäri tehden töitä välietapeilla vaikkapa majatalosta tai hiekkarannalta käsin. Kerromme tässä artikkelissa muutaman esimerkiksi siitä, kuinka internet mahdollistaa entistä vapaamman elämäntyylin ja kuinka tästä elämäntyylistä voi ottaa kaiken irti.

Ajasta ja paikasta riippumaton työ
Erilaisten internetratkaisujen myötä monet ovat alkaneet suosia etätöitä tai erilaisia freelancertöitä, joiden ansiosta työ ei enää ole aikaan ja paikkaan sidottua. Tämä avaa aivan uudenlaisia mahdollisuuksia, sillä näin on mahdollista asua esimerkiksi etelässä, jossa elinkustannukset ovat huomattavasti suomalaisia matalammat, ja työskennellä kuitenkin suomalaisille tai muille eurooppalaisille tai vaikkapa amerikkalaisille yrityksille. Näin on mahdollista joko tehdä töitä vain puolipäiväisesti ja elää silti hyvää elämää tai tehdä kokopäivätyötä ja säästää yli jääneet rahat tulevaisuuden varalle. Näin on mahdollista jopa siirtyä niin halutessaan eläkkeelle tavallista aiemmin. Moni tavoitteleekin taloudellista riippumattomuutta ja erilaisten internetratkaisujen kautta tätäkin unelmaa on entistä helpompaa lähteä tavoittelemaan.

Jotta työ olisi miellyttävää riippumatta siitä missä työtä teet, tulee sinulla olla laadukas kone, joka pelittää tilanteessa kuin tilantessa. Monet suosivat Applen koneita, jotka ovat kuitenkin uusina kovin kalliita. Tällöin kannattaa harkita laadukasta käytettyä Apple macbook -konetta, joka tarjoaa freelancerille ja etätyöläiselle kaiken mitä tämä työssään tarvitsee.

Erilaisia freelancerkeikkoja löytyy esimerkiksi UpWorkin kautta. Luo sivustolle asiallinen esittely itsestäsi ja osaamisestasi ja aloita sopivien työtehtävien etsiminen. Panosta hyvään ja asialliseen profiilikuvaan ja aseta tuntitaksasi osaamisesi tasolle. Ensimmäisten keikkojen saaminen saattaa olla haasteellista, mutta kun alat saada positiivisia palautteita, on työtehtävien löytäminen yleensä entistä helpompaa. Saatat myös löytää pidempiaikaisia työsuhteita, joiden tekeminen onnistuu netin kautta ajasta ja paikasta riippumatta. Esimerkiksi taitava valokuvaaja voi myydä ottamiaan kuvia erilaisten sivustojen kautta ja ansaita näin rahaa.

Jos teet jo nyt toimistotyötä, saattaa etätyömahdollisuus olla ainakin osittain mahdollinen jo omassa nykyisessä työpaikassasi. Etätyö vähentää liikkumisen tarvetta ja säästää työmatkakuluja. Moni työnantaja tarjoaa mielellään työntekijöilleen entistä enemmän etätyömahdollisuuksia. Etukäteen kannattaa kuitenkin pohtia sopiiko etätyö aivan varmasti juuri sinulle. sillä etätyö vaatii runsaasti itsehillintää ja itseohjautuvuutta.

Automaattiratkaisuilla passiivisia tuloja
Erilaiset internetin tarjoamat automaattiratkaisut voivat auttaa tuomaan passiivisia tuloja. Esimerkiksi markkinointisähköpostit voidaan asentaa siten, että ne lähtevät asiakkaille automaattisesti. Näin viestejä on mahdollista lähettää tuhansittain ilman, että itse tarvitsee tehdä oikeastaan mitään. Hyvin laaditut markkinointisähköpostit auttavat tuomaan passiivisia tuloja, vaikka yrittäjä itse olisi aurinkorannalla nauttimassa auringosta ja keveästä elämästä. Tällaisten ratkaisujen rakentaminen vaatii alussa melko paljon aikaa ja vaivaa, mutta jos järjestelmät alkavat toimia toivotulla tavalla, pääsee yrittäjä nauttimaan passiivisista tuloista, jotka voivat auttaa häntä toteuttamaan unelmiaan.

VPN-palveluilla käsiksi laajoihin viihdepalveluihin
VPN-palvelut ovat toinen hyvä esimerkki siitä, kuinka internetin erilaiset ratkaisut voivat tuoda elämään aivan uudenlaista vapautta ja iloa. Tällaisen palvelun kautta voit nimittäin päästä käsiksi esimerkiksi USA:n Netflixin laajaan viihdetarjontaan. Valitse vain sellainen VPN, joka pystyy ohittamaan Netflixin maakohtaiset rajoitukset ja aloita entistä suuremmasta viihdetarjonnasta nauttiminen.