Kuinka valitsen toimivan ja tehokkaan internetyhteyden?

Internetoperaattorin valinta on tarkkaa puuhaa. Internetin avoimuutta turvaa EU:n säätämä asetus, jota Suomessa valvoo Liikenne- ja Viestintävirasto Traficom.

Kyseinen asetus varmistaa osaltaan sen, että jokainen internetoperaattori kohtelee kaikkea internetliikennettä tasapuolisesti. Jokaisella internetin käyttäjällä on siis oikeus etsiä ja saada tietoa internetistä ja ladata sekä halutessaan välittää eteenpäin internetin valitsemiaan internet sovelluksia.

Toimiva nettiyhteys ja parhaat huoltoauto kalusteet kätevästi verkosta

Jos toimit yrittäjänä ja sinulla on päivittäisessä käytössäsi huoltoauto, niin luonnollisesti valitset siihen sekä parhaat huoltoauto kalusteet että tehokkaan internetyhteyden. Huoltokeikoista ilmoitetaan yleisesti puhelimeen tai sähköpostilla, joten nettiyhteyden pitää olla parasta laatua. Samoin on tilanne huoltoauto kalusteiden osalta, vasarat, sahat, meisselit, avaimet, höylät ja ruuvit pitää löytyä nopeasti omilta paikoiltaan. Liikenteessä saattaa tulla eteen tilanne, jossa kuljettajan pitää nopeasti jarruttaa, joten tavaroiden on järkevää pysyä paikoillaan, että kuljettaja ja toinen huoltomies eivät vahingoitu.

Tiesithän, että Work System -nettikauppa ja yrittäjä ovat erittäin toimiva ”yhdistelmä.” Verkosta voit kätevästi hankkia niin moduulijärjestelmiä, huoltokalusteita, kaksoislattian, kattovarusteita, muovilaatikoita ja hyllyjä kuin myös valoja, vetolavoja, suojaverhoilua ja kuormankiinnitykseen sopivia hihnoja. Suositut ja tunnetut huoltoauto kalusteetajoneuvoon kuin ajoneuvoon löytyvät netistä, jolloin säästät aikaa, vaivaa ja rahaa kaikkea samalla kertaa.

Digitaalinen tilaajayhteys, kaapeli-internet tai satelliitti-internet?

Suomessa internet-yhteys toimii 3G-, 4G- tai jopa 5G-mobiiliverkossa. Pääosin internetin käyttäjällä on valittavissaan kolme erilaista internet -vaihtoehtoa. Seuraavassa eri vaihtoehdot ”pähkinänkuoressa.”

  • Digitaalinen tilaajayhteys, eli DSL. Digital Subscriber Line -nettiyhteys on

edullisin saatavilla oleva nettiyhteys. DSL -nopeuden suurin nopeus on 25 Mbit/s. Yhteyden haittapuolena on, että yhteys on sitä hitaampi, mitä kauempana asiakas asuu palveluntarjoajasta eli operaattorista.

  • FiOS eli kuituoptinen internet voidaan tarjota pikaisella aikataululla asiakkaan käyttöön. Nopeus yhteydessä on hurjan kova, eli jopa 500 Mbps ja nopeus lisääntyy koko ajan teknologian eteenpäin kehittyessä.
  • Satelliitti-internet toimii suositun satelliittipalvelun kautta. Satelliitti-internetin haitaksi voidaan laskea palvelun hitaus, joka on alle 20 Mbps. Satelliittiyhteys muodostuu sekä asiakkaan päätelaitteesta, eli modeemista että satelliittiin kuuluvasta lautasantennista. Satelliitti-internet on suosittu erityisesti maaseudun asukkaiden keskuudessa. Vaihtoehtoja on siis runsaasti tarjolla, minkä sinä niistä valitset?